Verschillende stages (horeca, techniek, groenvoorziening, recreatie en receptie)

Solliciteer nu

Verschillende gave stages

Horeca, Groenvoorziening, Recreatie en Receptie

 EERSEL

Dit is jouw kans op een plek als stagiair bij het beste leerbedrijf in de recreatiesector van Nederland! Recreatiepark TerSpegelt biedt jou als stagiair zo veel meer dan alleen een stage. Verbreed je horizon en vergroot je netwerk! Ben je op zoek naar een leerzame, afwisselende en gezellige stage? Dan is TerSpegelt thé place to be voor jou! Wij zijn namelijk meerdere keren uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van het Jaar. Elk jaar vieren duizenden vakantiegangers hun vakantie bij Recreatiepark TerSpegelt, maak jij je sterk voor het allerbeste voor onze gasten? Solliciteer dan snel!

Voor de volgende toffe functies zoeken wij enthousiaste stagiaires/leerlingen (BBL/BOL):

 • Stagiair/leerling Horeca (bediening, keuken etc. allround) (BBL/BOL) 
 • Stagiair/leerling Groenvoorziening
 • Stagiair/leerling Techniek
 • Stagiair Recreatie/zwembad
 • Stagiair Receptie                                                                    

Wat ga je doen als Stagiair/leerling Horeca?

Jij zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een verfrissend drankje of heerlijk etentje in onze verschillende horecalocaties. Je werkt in een gezellig jong team met constant een heerlijke vakantiesfeer. Je gaat aan de slag in de bediening, achter de bar of in de keuken.

Wat ga je doen als Stagiair/Leerling Groenvoorziening?

Je werkt heerlijk buiten en krijgt te maken met super veel verschillende werkzaamheden. Heb jij groene vingers en ben je niet vies van hard werken? Dan is een stage bij de Groenvoorziening iets voor jou. Ontwikkel jezelf op gebied van groen! Maak jij binnenkort deel uit van ons gezellige team vol met handymans?

Wat ga je doen als Stagiair/Leerling Techniek?

Je loopt stage bij de Technische Dienst en krijgt te maken met super veel verschillende werkzaamheden. Houd jij van techniek en ben je niet vies van hard werken? Dan is een stage Techniek iets voor jou. Ontwikkel jezelf op gebied van techniek! Maak jij binnenkort deel uit van ons gezellige team van de Technische Dienst?

Wat ga je doen als Stagiair Recreatie/Zwembad?

Waarom wil jij stage lopen bij het leukste recreatieteam van Nederland? Het is super afwisselend, uitdagend en ontzettend gezellig met een groot en jong team!

Samen met jouw collega's organiseer jij 3 dagen in de week voor verschillende leeftijden onvergetelijke activiteiten. Dit kunnen stoere sportactiviteiten zijn, leuke spelactiviteiten, activiteiten met een van onze 5 sterren, maar ook grote evenementen. Samen met jou gaan wij kijken wat het beste bij jou past. Aan veel activiteiten mag jij je eigen invulling geven en ook staan wij altijd open voor nieuwe activiteiten die jij zelf bedacht hebt. Daarnaast werk je ook nog 2 dagen als Lifeguard. Je werkt in het SterrenStrand, het zwembad of buiten bij de zwemplas en houdt daar toezicht, bewaakt de sfeer en houd alles hygiënisch en netjes.

Voor je begint aan je stage ga je eerst op trainingsweekend met alle andere nieuwe stagiaires, zo leer je in een weekend de belangrijkste informatie, werkzaamheden, je collega's en het park kennen. Naast het werken houden we ook van gezelligheid en organiseren we maandelijks een teamactiviteit! Kortom, wij bieden jou als stagiair zó veel meer dan alleen een stage.

Wat ga je doen als Stagiair Receptie?

Ben je gastgericht en wil je er 200% voor gaan om elke gast een topvakantie te laten beleven? Solliciteer dan snel voor een stage op onze receptie. Je werkt met de best geschoolde mensen in de branche die je alle kneepjes van het vak leren. Je neemt de telefoon op, maakt boekingen, beantwoord vragen en helpt onze gasten aan de balie aan alles wat hun vakantie compleet maakt.

Wat bieden we jou?

 • Een super gezellig team met jonge collega’s = hele club nieuwe vrienden!
 • Gevarieerde stage op een zomerse werkplek met alleen maar vrolijke mensen in de vakantiechill-modus.
 • Erkend leerbedrijf.
 • Een plek om te leren, jezelf te ontwikkelen en om (door) te groeien.
 • Gezellige teamuitjes en legendarische feestjes.
 • Toegang tot de TerSpegeltCampus met meer dan 50 online trainingen.
 • Een stagevergoeding.
 • Interne overnachtingsplek (vanaf september 2022 weer mogelijk).
 • Personeelsmaaltijden (wanneer je in de avond werkt).
 • Gratis zwemmen en gebruik maken van alle faciliteiten op het park.
 • Werken voor één van de Top Campings in Nederland

Voor een topstage hoef je niet naar het buitenland!

Wie zoeken wij?

 • Enthousiaste, hard werkende en ambitieuze stagiaires/leerlingen die onze gasten een fantastisch verblijf willen laten beleven
 • Leergierige, stressbestendige, sociale en flexibele stagiaires/leerlingen.
 • Stagiaires/leerlingen met enige kennis van de Duitse en Engelse taal, die onze buitenlandse gasten te woord te kunnen staan.