Werken bij Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt is een 5-sterren park in Eersel. Wij ontvangen jaarlijks vele gasten voor een heerlijke (kampeer)vakantie of dagje uit. Op het park is veel te beleven met stoere activiteiten en diverse horecalocaties.

Bij TerSpegelt kun je geld bijverdienen en werken in een gezellig (jong) team met andere scholieren en studenten. Stage lopen dat kan ook, wij zijn een Erkend Leerbedrijf. Of je bemachtigt die uitdagende vaste baan en bent onderdeel van Team TerSpegelt. Dat is jaarrond werken bij een goed georganiseerd familiebedrijf. In de zomer gasten een onvergetelijke tijd bezorgen en in de winter de leukste projecten oppakken samen met je collega’s.

Én dat alles in een fijne vakantiesfeer. Naast hard werken is er genoeg tijd om samen met je collega’s plezier te maken en deel te nemen aan leuke teamactiviteiten!

Kom jij (samen met je vrienden) ons team versterken?

LEKKERWERKEN IN EEN VAKANTIESFEER!

Werken bij Recreatiepark TerSpegelt

Aftermovie eindfeest 2021!

Instagram-pagina: WerkenbijTerSpegelt!

                                   TerSpegeltCampus!

Als medewerker van TerSpegelt kun je gebruik maken van de TerSpegeltCampus, een online trainingsplatform. Wij vinden het belangrijk dat je als medewerker van TerSpegelt de gelegenheid krijgt om te werken aan jouw eigen ontwikkeling en jouw geluk.

Blij worden en de beste zijn met de TerSpegeltCampus!