Bij De Keizer eten en drinken, gelegen op een unieke locatie in Eersel, zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok & een Souschef. De Keizer is een plek waar je samen met enthousiaste collega’s van iedere werkdag een feestje maakt. Helemaal aangezien je werkt bij het leukste en mooiste restaurant van de Kempen. De Keizer is onderdeel van Recreatiepark TerSpegelt.
Je gaat aan de slag bij restaurant De Keizer eten & drinken. Als souschef ben jij de rechterhand van onze chef-kok. Samen met het keukenteam ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten in de open keuken. Op de menukaart vind je (streek)producten met een internationaal tintje. Je gaat werken in een optimaal ingerichte keuken, waar je gerechten op een verrassende manier bereid in o.a. de stoere, op houtskool gestookte Josper grilloven. Van lunch tot borrelplateaus en van diner à la carte tot een verrassingsmenu.
Je bent deel van een enthousiast jong horecateam.
Werken bij een goed georganiseerd familiebedrijf waar kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en zeker plezier belangrijk zijn.
Vaste vrije dagen in overleg mogelijk.
Je bent onderdeel van Team TerSpegelt, het team van het naastgelegen 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt.
Gezellige teamuitjes en legendarische feesten.
Vakantie van de Zaak, kom met je familie of vrienden vakantie vieren op ons park.
Gratis zwemmen en gebruik maken van alle faciliteiten op het park.
Toegang tot de TerSpegeltCampus met meer dan 50 online trainingen.
Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan en heb je interesse? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.
Heb je vragen? Bel dan gerust met Rachel van Raaij (Gastvrouw), dit kan via 0497-750337. Mailen kan ook naar info@dekeizereersel.nl of loop even binnen.